top of page

Profile

Join date: Jul 21, 2022

About

Nije bio precizan posle odličnog udarca, dok u defanzivi blista Nikola Stanković kojeg su dobrano opteretili igrači Voždovca, verovatno misleći da je to slaba tačka šampiona Srbije. Međutim, pogrešili su. 22' - Bukari je probao - glavom! Ovo nismo imali prilike da vidimo od čoveka koji je postigao šest golova od starta sezone.

Superligo, ova Zvezda NIJE ZA TEBE: "Zmajevi" dobili besplatnu lekciju fudbala, proradio Pešić pred najvažniji meč - SportalOva Zvezda je bar 50 odsto bolja nego prošle sezone, a sve što su uradili do sada je čisto zlato koje trenutno srpski fudbal ima. I to ne govorimo zato što je Partizan u lošoj formi. Ne. Crvena zvezda je podelila par fudbalskih lekcija i to besplatnih Voždovcu koji je motivisano izašao na Marakanu, a onda sa četiri gola (4:0) u mreži završio meč šestog kola Superlige Srbije. Detalj sa meča FK Crvena zvezda - Voždovac / Ringier: Aleksandar Dimitrijević Nema šta, ovakva Zvezda koja posle puta u Jermeniju i prolaska u plej-of ima motiva da na svakom meču postigne dva, tri, četiri gola, je zaslužila da bude u Ligi šampiona. Superiga je odavno takmičenje koje je prevaziđeno, pre svega što nijedan tim na Marakani do sada nije savladao Borjana.

Ovo je šesti gol desnog ofanzivnog fudbalera od trenutka kada je odigrao prvu zvaničnu utakmicu za Zvezdu. Usledio je potom i zanimljiv pokušaj Bukarija. Rodić je centrirao na drugu stativu, tamo je spremno dočekao loptu sjajni brzonogi ofanzivac, ali nije bio precizan. Zanimljiv pokušaj crveno-belih, ali neshvatljivo da je Voždovac tek tako dozvoljavo da i najniži igrači šutiraju glavom iz srca šesnaesterca. Sve nakon toga do kraja prvog dela je bilo na strani Zvezde.

LŠ: Poznato kada igraju Zvezda i Makabi | Fudbal | DirektnoDirektno. rs 10. 08. 2022. 15:24 0 UEFA je objavila raspored utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, pa se sada zna kada će šampion Srbije Crvena zvezda na megdan Makabiju iz Haife. Crvena zvezda će u plej-ofu za najelitnije takmičenje igrati protiv izraelskog Makabija iz Haife u sredu, 17. avgusta sa početkom u 21 čas, objavljeno je na sajtu Evropske fudbalske unije. Revanš je šest dana kasnije, u utorak 23. avgusta, na stadionu "Rajko Mitić", takođe od 21 sat. Podsetimo, Crvena zvezda je u trećem kolu izbacio jermenski Pjunik i nalazi se na korak od grupne faze LŠ.

Minut pre ovoga dogodio se kraći prekid kada je posle starta Milunovića, Pantović ostao na zemlji, VAR je čak gledao i da li ima elemenata za crveni karton, ali štoper Zvezde prošao bez javne opomene. 49' - Pešić se našao na travi, malo je i zabrinuo navijače, ali se brzo pridigao i nastavio duel. Na drugoj strani je Mijailović šutirao sa distance, ali nije bio precizan. 46' - Počelo je drugo poluvreme. Izmena u ekipi Zvezde: Stanković je van terena, umesto njega je ušao Dragović.

45' - Kraj prvog poluvremena. 44' - Uh, Katai se malo i obrukao. Svestan je i on da je morao da postigne pogodak. Posle greške poslednje linije "zmajeva", Bukari je uzeo loptu, a onda sa desnog boka loptu poslao na levi, tamo je bio Katai koji je probao iz prve, ali je prilično loše šutirao iz izgledne pozicije.

65' - Zanimljive promene Stankovića. Pešić je izašao umesto njega je tu Srnić, dok je Bukarija zamenio Mitrović. Sada Zvezda nema klasičnu "devetku". 63' - UH KAKVE MAKAZICE HAJDINA! Sjajno je zahvatio loptu nekadašnji levi bek Zvezde, a onda je Milan Borjan paradom uhvatio "živu" loptu. 61' - Mijailović je bio sebičan.

Гдје гледати уживо на ТВ -у или стреаму Одабери канале Гледајте директан преносКористите Земље / канале а бисте приказали своје омиљене ТВ канале. Сви канали / стреамовиMaccabi Haifa vs. FK Crvena zvezda - ТВ програм Албанија ART Sport 2 Аргентина FOX Sports 2 Аустрија DAZN, Sky Sport Austria 3 Белгија Pickx+ Sports 2 Бразил Space, HBO Max Бугарска Ring. BG Вијетнам FPT Play Грчка Cosmote Sport 3 Данска Viaplay DK, TV3 Max Енглеска BT Sport ESPN Естонија Viaplay Eesti Израел Sport 5, Sport 5 Mobile Италија Sky Sport Uno, Sky Sport Football Канада DAZN Canada Катар beIN SPORTS English 3 Кина PPTV Sport China Колумбија FOX Sports Летонија Viaplay Latvija Литва Viaplay Lietuva Мађарска Sport 1 Малта TSN 7 Мексико HBO Max Немачка DAZN 2 Deutschland, DAZN Низоземска Ziggo Select, Ziggo Sport 14 Норвешка TV 2 Sport Premium, TV2 Sumo Перу Пољска Polsat Sport Premium 2 Португал Eleven Sports 2 Румуњска Digi Sport 2, Orange Sport 3 Русија Match! Football 1, Sportbox.

Crvena zvezda - Voždovac uživo tv prenos na Areni sport u 6 Detalj sa meča FK Crvena zvezda - Voždovac / Ringier: Aleksandar Zvezdu čeka "ludnica" u Haifi: Interesovanje kao nikad, Makabi

Ali ni Voždovac nije pokazao belu zastavu. Jedini koji su išta želeli na Marakani bili su Pantović, Ivezić i Purtić, koji su pokušavali da se približe golu, a neretko su bili ti koji su ozbiljno zagrejali Borjana šutevima sa distance. Katai je imao priliku pred kraj poluvremena, ali se pomalo i obrukao jer nije zahvatio loptu na pravi način, ali je dobio gromoglasan aplauz cele Marakane. U tome i jeste ključ uspeha Stankovićevog tima – podrška. U drugih 45 minuta smo gledali nešto drugačiju igru.

ФК Црвена звезда - Све вести - FK Crvena Zvezda У сусрет противнику - Макаби Хаифа. makabi susret 850.jpg МЕЂУСОБНИ СКОР Наш тим се у својој славној и трофејној историји до сада никада није срео са

УЕФА одредила судију за меч између Макабија и Звезде ... у Лигу шампиона између фудбалера Макабија из Хаифе и Црвене. и Црвене звезде игра се у среду од 21.00 у Хаифи. Директан пренос је

Međutim, dobio je aplauz celog stadiona. 43' - Voždovac želi, Voždovac ima potencijal, ali ova Zvezda je prejaka. Pantović, koji je jedini na terenu, uz pomenutog Purtića i Ivezića agilan na Marakani u redovima gostiju, opalio je posle prodora, ali nije pogodio okvir gola. 36' - Uzvraća Kangva. Dugo je trajao napad Zvezde, započeo je Ivanić, pa Katai, a onda je lopta stigla do Kangve koji je oprobao udarac sa distance, ali nije bio precizan kao u nekim ranijim mečevima. 34' - PURTIĆ! Odličan udarac mladog Lozničanina koji je dobio povratnu loptu na nekiih 20 metara, a onda je opalio, ali nije imao sreće sudeći da je ista otišla nekoliko milimetara od gorenjeg levog ugla gola na kojem je Milan Borjan. 27' - Ivanić! Definitivno je i te kako raspoložen Zvezdin kreativac koji je već upisao dve asistencije na večerašnjoj utakmici, ali želi i gol.

LŠ: Poznato kada igraju Zvezda i Makabi | Fudbal | Direktno Crvena zvezda će u plej-ofu za najelitnije takmičenje igrati protiv izraelskog Makabija iz Haife u sredu, 17. avgusta sa početkom u 21

[[[ливестреам тв>>>]''']] Макаби Хаифа Црвена звезда prenos 17 август 2022

More actions
bottom of page