Profile

Join date: Jul 30, 2022

About

op tv Kijk hier LIVE Ajax – PSV (Johan Cruijff Schaal) – Uitzending start 19.00🔴GO LIVE📺📱👉Ajax – PSV Live⚽️☛GO LIVE📺📱👉Johan Cruijff Schaal Final LiveWanneer: Zaterdag 30 juli 2022

Wie: Ajax-PSV

Tijd: 20:00 uur

Waar: Johan Cruijff ArenA

Op TV kijken: ESPN

Met het duel tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal start vanavond het seizoen 2022/2023 in Nederland officieel. Landskampioen Ajax neemt het op tegen bekerwinnaar PSV.

Het duel wordt gespeeld in een uitverkochte Johan Cruijff Arena, maar is ook vanuit huis natuurlijk op verschillende manieren live te kijken. Je kunt terecht op TikTok, of gewoon op tv. Maar het is ook mogelijk om het duel via YouTube live te kijken. Er is een livestream van ESPN die om 19.00 start met een voorbeschouwing. Daarin blikken YouTubers Frank van der Slot, Robbie van de Graaf en Milo ter Reggen vooruit op het duel. Ook tijdens en na het duel bespreken zij de gebeurtenissen.

Johan Cruijff Schaal Ajax - PSV live op tv en online

Kampioen tegen nummer twee

Het jaarlijks terugkerende fenomeen is terug: de Super Cup, in 1996 omgedoopt tot de Johan Cruijff Schaal. Dit jaar staan landskampioen Ajax en de winnaar van de TOTO KNVB Beker tegenover elkaar.

[
[livestream-HD] PSV-Ajax live op tv naar Ajax tegen PSV Live Kijken tv 30 juli 2022

[livestream-HD] PSV-Ajax live op tv naar Ajax tegen PSV Live Kijken tv 30 juli 2022

More actions