top of page

Profile

Join date: Jun 15, 2022

About

Postoji razlika između SARM-ova i sredstava za suzbijanje gladi. SARM-ovi se promoviraju samo kao stavka koja pomaže u promicanju vašeg metaboličkog procesa. To rezultira većim sagorijevanjem masti i potencijalom za jedenje više brze hrane jer će vaša viša metabolička funkcija transformirati više te hrane u gorivo.


Sredstva za smanjenje gladi spremna su ograničiti vaš apetit. O tome kako funkcioniraju ovisi o stvarima od kojih su proizvedene. Na primjer, mnoga sredstva za suzbijanje apetita imaju za cilj izbacivanje ljudskih hormona koji u mozak šalju upozorenja da ste siti. Neki drugi supresivi zapravo koriste dijetalna vlakna za borbu protiv vaše žudnje.


U određenim slučajevima, tvrtke mogu pomiješati ove dvije komponente kako bi formulirali idealnu kombinaciju protiv prekomjerne masnoće. Ne samo da ćete imati viši metabolizam, također nećete biti gladni.


Većina SARM-ova radi na standardu razgradnje viška masnoće. Vrlo dobri SARMs suplementi savršeno će napraviti tri stvari. Sve vaše prikupljene masti će se potrošiti za gorivo; vaše stanice za pohranu masti bit će razbijene i također mobilizirane. Na kraju, morate potaknuti metaboličku funkciju kako biste izgubili nataložene masnoće i zaustavili umnožavanje masnih stanica.

S

sarmshrvatska

More actions
bottom of page