Profile

Join date: Aug 7, 2022

About

MotoGP:[Gids.Tv] GP Groot-Brittannië 2022 live op tv en livestream 7 august 2022


🔴GO LIVE🔴📺👉British MotoGP 2022 Live


🔴GO LIVE🔴📺👉British MotoGP 2022 Live


Vorig jaar eindigden de zes merken van de MotoGP allemaal in de top-zes van de Britse Grand Prix. Het was een unicum. Ook scoorde Aleix Espargaro daar zijn eerste Aprilia-podiumplek. Sindsdien is het hard gegaan met de Italiaanse formatie. Espargaro staat momenteel tweede in het wereldkampioenschap op slechts 21 punten van WK-leider Fabio Quartararo. Hij won vorig jaar de Britse Grand Prix, maar heeft het dit jaar iets moeilijker. Hij moet kort na de start van de race een long lap-penalty inlossen als gevolg van de crash die hij in Assen veroorzaakte met Aleix Espargaro. Het wordt in ieder geval geen walk in the park voor de Franse wereldkampioen.


Hoe laat begint de kwalificatie voor de MotoGP Grand Prix van Groot-Brittannië?


De kwalificatie voor de MotoGP Grand Prix van Groot-Brittannië vindt plaats op zaterdag 6 augustus. De start van de sessie staat gepland voor 15.10 uur Nederlandse tijd. Dat is een uur later dan in het reguliere Europese tijdschema en dat heeft alles te maken met het uur tijdverschil met Groot-Brittannië. De MotoGP-kwalificatie bestaat uit twee delen en dat heeft weer alles te maken met de gecombineerde uitslag van de eerste drie vrije trainingen. De coureurs die zich niet bij de eerste tien gereden hebben, moeten in de vijftien minuten durende Q1-sessie aan de bak. Daar zijn nog twee startplekken te verdienen om mee te dingen in Q2. In het tweede en afsluitende deel van de kwalificatie komen dan de twaalf snelste coureurs in actie. Zij strijden om pole-position en een Tissot-horloge.


Hoe laat begint de MotoGP Grand Prix van Groot-Brittannië?


Datum: Zondag 7 augustus 2022


Starttijd: 14.00 uur


De Grand Prix van Groot-Brittannië voor de MotoGP-klasse vindt plaats op zondag 7 augustus. De start van de race staat gepland om 14.00 uur Nederlandse tijd, dat is 13.00 uur lokale tijd. Het tijdverschil met het vaste land van Europa zorgt ervoor dat de MotoGP-race de tweede op het schema is. Op zondag begint het programma om 12.20 uur met de Moto3-race, gevolgd door de MotoGP-wedstrijd om 14.00 uur. Vervolgens strijden de Moto2-rijders vanaf 15.30 uur om de prijzen.


De MotoGP is vanaf het seizoen 2022 live te zien bij Ziggo Sport. Veel van de actie wordt uitgezonden op kanaal 14, wat gratis te zien is voor klanten van de aanbieder. De uitzending van de MotoGP-kwalificatie op zaterdag begint om 14.20 uur Nederlandse tijd. Eerst wordt de vierde vrije training uitgezonden, vanaf 15.00 uur is de kwalificatie live te volgen.


Op zondag zendt Ziggo alle races van het Grand Prix-weekend op Silverstone live uit. Vanaf 12.05 uur is de Moto3-race live te zien. De voorbeschouwing op de MotoGP-wedstrijd begint om 13.10 uur, met vanaf 14.00 uur het liveverslag. Rob Kamphues verzorgt vanuit de studio de voorbeschouwing. Het commentaar bij de race wordt verzorgd door Frank Weeink en Peter Bom. Bij de Moto2 en Moto3 geven Nigel Walraven en Iwan van der Valk het commentaar. Aansluitend op de MotoGP-race volgt de Moto2-wedstrijd met Bo Bendsneyder en Zonta van den Goorbergh. De races zijn eveneens te zien via het gratis kanaal 14.


MotoGP kijken zonder Ziggo


In Nederland heeft Ziggo de exclusieve MotoGP-uitzendrechten in handen. Wie liever via een ander platform kijkt, kan terecht bij de MotoGP Videopass. Dit is de officiële streamingdienst van de raceklasse. Je kijkt hier live naar alle trainingen, de kwalificaties en de races op Silverstone van zowel MotoGP, Moto2 als Moto3. Je krijgt bovendien toegang tot extra content, zoals documentaires over legendarische coureurs of wedstrijden, interviews en persconferenties. Een abonnement op MotoGP Videopass kost zo’n 140 euro per seizoen.

[
[KIJK^TV-Gids] GP Groot-Brittannië 2022 live op tv en livestream 7 august 2022

[KIJK^TV-Gids] GP Groot-Brittannië 2022 live op tv en livestream 7 august 2022

More actions