top of page

Profile

Join date: Jul 21, 2022

About

Slovenija – Srbija prenos: kje si lahko ogledate tekmo - SportklubSlovenija – Srbija prenos tekme v živo ekskluzivno na Sportklubu. Delovno poletje slovenske košarkarske reprezentance bo pred uradnimi tekmami vrhunec doživelo na Telemachovem spektaklu, ko se bosta 17. avgusta ob 20. 15 v razprodani dvorani Stožice pomerili Slovenija in Srbija. Nasproti si bosta torej stala tudi redna člana najboljše peterke lige NBA, superzvezdnika Luka Dončić in Nikola Jokić, katerih obračun si boste lahko ogledali ekskluzivno na Sportklubu. Slovenija bo 1.

Štart dirke bo gostila Nizozemska v Utrechtu v petek, 19. avgusta, z moštvenim kronometrom in zaključkom 11. Septembra v Madridu. Maribor bo v četrtek igral še kvalifikacije za Konferenčno ligo proti Romunjskemu Cluju. Prva tekma bo v četrtek v Ljudskem vrtu. V nogometni ligi telemach pa bosta derbi odigrla Koper in Olimpija, ki v prvih petih krogih še ni prejela zadetka in je tudi osvojila vse možno točke. Koper je trenutno drugi na letvici za ljubljančani zaostajajo za tri točke.

Nizozemsko in Črno goro je Slovenija že ugnala, v petek in soboto bo v Carigradu zaigrala še proti domačinom Turkom in Ukrajini. Sledil bo eden vrhuncev letošnjega košarkarskega poletja. Telemachov spektakel. Nasproti si bosta stali reprezentanci, ki na stavnicah kotirata med najožje favorite, Slovenija in Srbija. Telemachov spektakel Slovenija – Srbija KDAJ: Sreda, 17. avgust 2022, ob 20. 15 KJE: Dvorana Stožice PRENOS V ŽIVO: Sportklub Luka Dončić in Nikola Jokić se bosta prvič pomerila še v reprezentančnem dresu.

junija ponižala v Stožicah. Tokrat bo dvoboj odigran v celjski dvorani Zlatorog, tudi v prenosu na Sportklubu. Več pred tekmo Slovenija – Srbija: Goran Dragić: Dončić je vodja. Jaz ga bom spremljal Srbskega Jokerja čaka posebna slovenska dobrodošlica V Stožice prihaja košarkarski titan, ki lahko parira Dončiću Tekma zvezd, ki bo potrdila ali ovrgla naša predvidevanja Stara navada, železna srajca slovenske reprezentance Prepelič: Dragić v svoji dvorani pokazal, zakaj je kapetan Goran Dragić za zmago Slovenije na prizorišču pravljice! Ko moči združita Luka Dončić in Goran Dragić … Poletno božično praznovanje Mika Tobeyja Vlatko Čančar: Kdo igra za državo in kdo za statistiko? Še več vsebin najdete na naslednji povezavi. Kaj čaka slovensko reprezentanco? Preverite razpored tekem slovenske reprezentance.

programskih sklopov aktivirali v času trajanja posebne ponudbe to je od 18. 2022 do datuma, ko bo ekipa Dallas Mavericks del tekmovanja lige NBA sezone 2021/2022: mobilno opcijo NBA League Pass, NBA Game Choice in NBA 3 Game Choice na kateremkoli mobilnem naročniškem paketu, paketu Domači net, Hitri net, kateremkoli A1 Kombo paketu, ki ne vključuje televizije, A1 Net paketu ali NBA League Pass, NBA Game Choice in NBA 3 Game Choice programski sklop na kateremkoli A1 Kombo paketu s televizijo oz. kateremkoli A1 Net + TV paketu. V obeh zgoraj navedenih primerih za prvih 1000 naročnikov z aktivacijo v času promocije velja posebna ponudba brez plačila naročnine 1 mesec od dne aktivacije navedene mobilne opcije oz.

septembra začela obrambo naslova evropskega prvaka. Še prej, natančneje 25. in 28. avgusta, bo nadaljevala tudi z lovom na vozovnico za svetovno prvenstvo 2023, ko se bo v drugem delu kvalifikacij pomerila z Estonijo in Nemčijo. Ob tekmi si boste lahko ogledali tudi v prenosu na Sportklubu. V pripravah, ki so se začele že pred koncem meseca julija, bo slovenska izbrana vrsta odigrala šest prijateljskih tekem, ki so prav tako vse ekskluzivno na Sportklubu.

NBA v živo - League Pass | A1V obdobju od 18. 5. 2022 do 19. 6. 2022 velja posebna ponudba brez plačila naročnine za mobilne opcije in programske sklope NBA League Pass, NBA Game Choice in NBA 3 Game Choice za naročnike A1 Slovenija d. d., ki že imajo aktivirano katero izmed navedenih mobilnih opcij ali programskih sklopov. Njim naročnina v navedenem obdobju ne bo zaračunana. Posebna ponudba velja tudi za prvih 1000 naročnikov A1 Slovenija, d. d., ki bodo katero izmed navedenih mobilnih opcij oz.

Foto: Matt Patterson/AP via Guliver Velika imena na obeh straneh Stožice so bile znova hitro razprodane, kot se je zgodilo že za junijski Telemachov spektakel proti Hrvaški. Nič nenavadnega, saj se bosta v slovenski prestolnici srečali dve reprezentanci, ki odkrito merita na medaljo. Na eni strani izbrana vrsta pod poveljstvom superzvezdnika Luke Dončića, ki bo imel ob sebi znova zlatega kapetana z zgodovinskega EuroBasketa 2017 Gorana Dragića. Na drugi strani poimensko morda še bolj zvezdniška zasedba Srbije, z dvakratnim najkoristnejšim igralcem lige NBA Nikolo Jokićem, ter številnimi drugimi odličnimi košarkarji, kot so Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Nemanja Bjelica … Le tri dni po tekmi Slovenija – Srbija bo sledila še naslednji obračun med našo izbrano vrsto in Hrvaško, ki jo je četa Aleksandra Sekulića 30.

Športni prenosi v živoSlovenija uspešno nadeljuje s predstavami na prijateljskih tekmag. Priprave na bližnje evropsko prvenstvo in kvalifikacije za SP zaključila doma. Pred njimi sta še dve prijateljski tekmi, v sredo s Srbijo v Stožicah in v soboto proti Hrvaški v Celju. Pred nami je Dirka po Španiji.

programskega sklopa. Ponudbe se med seboj izključujejo. Posebno ponudbo lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Če naročnik do preteka posebne ponudbe oz. predčasnega zaključka promocijskega obdobja izrecno in skladno s pogoji ne zahteva izključitve izbrane storitve, se le ta začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1.

Kolesarji bodo morali premagati preko 3200 kilometrov, sedem etap bo gorskih, kar devet etap pa se bo končalo na klancu. Šprinterjem je namenjenih 6 etap. Primož Roglič bo na dirki branil rdečo majico, ki jo je osvojil že trikrat zapored. DanesJutriPet. Sob. Ned. Pon. Tor. Sreda, 17. avg | Vsi športi, prenosi v živo Sreda, 17.

avg | Vsi športi Zhang Anda - Shaun Murphy European Masters Sogdiana - Khujand AFC Cup Evropska prvenstva München 2022, kolesarstvo - kronometer (Ž) Evropsko prvenstvo v cestnem kolesarstvu Campionati Europei di nuoto Roma 2022 Evropsko prvenstvo v plavanju Le Grand Périgueux Champcevinel-Ribérac (Ravninska) | 183 km Tour du Limousin Evropska prvenstva München 2022, športno plezanje - kombinacija (Ž), balvansko plezanje Evropsko prvenstvo v plezanju Aaron Hill - Barry Hawkins Assens - Assens (Kronometer) | 12 km Tour of Denmark Vojvodina - RK Zagreb SEHA Liga Romunija - Švica Evropsko prvenstvo - Eurovolley Zagorje: Brinje Grosuplje POKČ2223 Andy Murray - Cameron Norrie ATP Cincinnati Caty McNally - Ons Jabeur WTA Cincinnati Felix Auger-Aliassime - Alex De Minaur Fabio Fognini - Andrey Rublev Evropska prvenstva München 2022, kolesarstvo - kronometer (M) Slovaška - Španija Qarabag - Plzen Liga Prvakov Tennis: Cincinnati Hrvaška - Grčija Plavanje - evropsko prvenstvo, Plavanje - evropsko prvenstvo Kansas City Royals - Minnesota Twins MLB Anthony Hamilton - Jamie Jones Evropska prvenstva München 2022, atletika Evropsko prvenstvo v atletiki Slovenija - Srbija Reprez.

Nogomet: Srbski pokal 2021/2022 v živo - rezultati, razporedi, lestviceSrbski pokal v živo na Livesport. com. Ta stran je o Srbski pokal 2021/2022, (Nogomet/Srbija). Če iščete rezultate drugega turnirja z imenom Srbski pokal, izberite šport na vrhu menija ali kategorijo (država) na levi strani. Sledi Srbski pokal 2021/2022 za rezultate v živo, končne rezultate, razporede in lestvice! Rezultati v živo na Livesport. com: Tukaj boste v zavihku podrobnosti tekme našli strelce golov, rumene/rdeče kartone, postave in zamenjave. Poleg tega Livesport. com nudi tudi druge statistike (posest žoge, strele na gol, strele v okvir gola, proste strele, udarce iz kota, prepovedane položaje in prekrške), komentarje v živo in video vrhunce iz naj nogometnih lig.

Vsi smo tu V živo. DANES, 16.55. 24UR POPOLDNE. DANES, 17.55. SVET. DANES, 18.55. 24UR. DANES, 20.45 Slovenske serije. Ja, Chef! Za hribom. Telenovela: Patriot

Tv spored Sport Klub SK 1 22:15 Košarka - Prijateljska tekma (M) - Studio po tekmi Slovenija - Srbija, v živo. V obdobjih, ko igralci niso zasedeni z izpolnjevanjem

[prenos v živo<<] Srbija Slovenija v živo brezplačno je 17 avgust 2022

More actions
bottom of page